Matplanering gjord för nästa vecka.
Frukost:
2 rostade frökusar med smör och pålägg
1 kokt ägg (på helgen)
1 kopp kaffe med kaffegrädde och 1 sukett
Lunch:
Lördag: Grillkorv med stekt ägg - OK
Söndag: Hamburgare med GI-bröd - OK
Måndag - Fredag: Matlåda
Mellanmål:
Mellanmål hemma är inte så svårt. Lite keso, nötter, hård smörgås eller något sånt.
På jobbet känns det inte lika enkelt. Vill helst inte ha med 2 frökusar då det inte är hundra GI-bröd.
Vad annars då? Läser lite på nätet om GI mellanmål. Mycket avokado, oliver, nötter och sånt. Jordnötter är förbjudet på jobbet och övriga nötter är jag allergisk mot. Så även mot avokado och oliver. Sen är det en hel del mellanmål som kräver många saker. Turkisk yoghurt med bär tex. Inte så lätt att ta med och ha på jobbet. Vore enklast att hitta något man köper en gång i veckan och har på jobbet liksom. Ska fundera vidare på det. Tills jag kommer på något så blir det nog rågkuse ändå.
Middag:
Lördag:
Söndag: Currykorv med sallad och strips - OK
Måndag:
Tisdag: Äta ute med jobbet
Onsdag: Matlåda på jobbet
Torsdag: Rotsakspytt med korv
Fredag: Räkröra med bulgur
Bra jobbat gumman! Här går det åt skogen, men tänkte försöka köra igång på måndag igen. :/ Det där med mellanmål är inte enkelt, men kan du inte bara koka några ägg eller så? frukostmuffins? skinkrullar? ostkuber? korvbitar? morötter? Jag hoppas du fixar något bra. =) Kram på dig!
SvaraRadera